Битумни мембрани за специални приложения

БИТУМНИ МЕМБРАНИ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ


bla
Битумните мембрани са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост.
Битумният композит благодарение на неговата специфична формула е слабо чувствителен към стареене, причинено от UV-лъчи, и е пригоден за възможността да се ходи по мембраните по време на полагането им, както и при високи външни температури.
Битумните мембрани със специално приложение са чудесен избор при направа на пароизолация, пародренаж, при изпълнение на мостове и виадукти, покрив-градина или при необходимост от изпълнение на детайли с устойчива на огън мембрана.


Приложение и характеристики

  • Добра гъвкавост при ниски температури
  • Много добра топлоустойчивост
  • Устойчивост на стареене
  • Много добра устойчивост на UV лъчи
  • Лесен за работаGemini Bridge /Ponti/ APP-10°C


bla Битумните мембрани GEMINI BRIDGE са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост.

Армировката на GEMINI BRIDGE е от устойчив на гниене нетъкан тежък полиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки.

Битумната мембрана GEMINI BRIDGE е специално разработена и позволява директно полагане на асфалтова смес без необходимост от допълнителни защити.


Приложение и характеристики
Gemini Vapor APP-10°C


bla Битумните мембрани GEMINI VAPOR са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост.

Армировката на GEMINI VAPOR е от фибростъкло, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки, което придава на мембраната отлична дименсиална стабилност. Комбинирана с алуминиево фолио тя е абсолютна пароизолация.

Мембраната GEMINI VAPOR може да бъде използвана като паробариера за защита от овлажняване на топлоизолацията при топлоизолирани покриви.


Приложение и характеристики
Gemini ADD /Garden/ APP-10°C


bla Битумните мембрани GEMINI GARDEN са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост.

Мембраната има специални отблъскващи корените добавки, което я прави идеална за покриви-градини и всякакви изолации под озеленени площи.


Приложение и характеристики
Cut Fire


bla CUT FIRE е нова система интегрирана в битумна хидроизолационна мембрана за защита от пожар.

Мембраната притежава един от най-високите класове негоримост - Е

Мембраната е съставена от следните пластове:

1. Финишна минерална посипка

2. Модифициран битумен композит

3. Система CUT FIRE /графитен слой/

4. Армировка

5. Модифициран битумен композит


Приложение и характеристики
Gemini Vapor APP-10°C