Машини за покривни ламели Draco

Машини за покривни ламели Draco


ok
„ВАС-Хидроизолации” ООД
  е единственият лицензиран представител за България на висококачествените инструменти производство на немската компания DRACO. Фирмата е утвърдил се на световно ниво производител на професионални електрически инструменти предназначени за най-различни строителни дейности. Инструменти на немската фирма предлагат комфорт и удобство при работа, здравина, недежност и дълъг живот. Богатата гама продукти включва електрически инструменти като прави ножици за рязане на ламарини с дебелина до 2 мм, скорост до 9м. в минута и възможност за рязане с малък радиус 2-3 см., ножици за рязане на ЛТ ламарина (ниблер), акумулаторни такива, професионални машини за производство на покривни панели (прави и дъговидни) както и инструменти за скопчаването им, настолни гилотини, абкатни и др. покривни аксесоари и инструменти.Формоваща машина Profima K25-PQLB/800 - Професионална ролкоогъваща машина 220V за заготовка на покривни ламели скопчани на единичен или двоен фалц. Профилите могат да бъдат заготвяни с междуосово растояние от 300мм до 800мм. Машината е компактна и сравнително лека, оборудвана с четири халки за захващане с кран, удобна за работа както в работилница така и на самия обект. Машината върви в комплект с гилотина, авариен стоп и електромеханично програмно управление.
Електромеханично управление за
определяне на дължината на профилите
Гилотина

Ролки за оребряване на профила Готов профил
Профил скопчан на единичен фалц Профил скопчан на двоен фалц
Profi Form K25-RBPE - Формоваща машина за арки и сводове. Променлива скорост 2-12м./мин., 220V, ширина на панела от 240мм до 780мм, минимален радиус 600мм. Машината е в комлект с авариен стоп.
Размоталка K1-AG - Транспортно размотаваща количка за рулони. За лесно транспортиране и размотаване на рулони до 200кг.
Размоталки на стойка - Размоталка на скойка за ламарина на рулон с тегло до 2000кг. и ширина 800мм, 1000мм и 1250мм. В комплект с подвични колела и възможност за прикрепване на резак.


   

Ръчен абкант - Ръчен абкант за ламарина с дебелина до 0.8мм и закалена стомана до 0.5мм, работна дължина 1020мм, лек и удобен за работа на обекта.Възможност за прикрепване на резак.
Ролков нож Ролков нож за право и диагонално
рязане