Tegola Canadese

Подкеремидни мембрани - Tegola CandeseSTARTBAR


startbar Startbar е високоякостна подложна мембрана от TNT полиестер, пропит с SBS битум.
Поради естеството на своето приложение, не се препоръчва използването й като самостоятелен хидроизолационен пласт за дълъг период от време, а само в комбинация с битумни или друг тип керемиди. Незащитена от подобен род материали,мембраната може да прегори под въздействието на UV-лъчи.


STARTBAR P


startbar p Starbar P е високоякостна подложна мембрана от TNT полиестер, пропит с SBS битум,каширана с противоплъзгащ слой от полипропилен. Поради естеството на своето приложение, не се препоръчва използването й като самостоятелен хидроизолационен пласт за дълъг период от време, а само в комбинация с битумни или друг тип керемиди. Незащитена от подобен род материали,мембраната може да прегори под въздействието на UV-лъчи.


ICEBAR


icebar Icebar е самозалепваща се мебрана от битум покрит със защитен противоплъзгащ полиестер. Използва се за хидроизолация на критични места ( около комини, бордове и др. области), където може да се задържи и проникне сняг или лед. Мембраната се залепва директно върху покрива без да се използва газопламъчно лепене. Icebar е най-сигурното и практично решение.


ALUBAR


alubar Alubar

Alubar е пароизолационна мембрана от алуминиево фолио двустранно каширано с полиестер и полипропилен висока плътност. Тя е изключително устойчива на механични натоварвания и скъсвания.За осигуряването на отлична пароизолация Alubar се предлага в комплект със самозалепващи се ленти за обработка на снадките и детайли.


DIFBAR


difbar Difbar е паропропусклива мембрана, която много добре пропуска водните пари, като същевременно не пропуска вода. Високата паропрпускливост на Difbar позволява лесното преминаване на пара, насъбрала се в подпокривното пространство. В резултат на това се избягва опасността от образуване на конденз в топлоизолационния слой. Мембраната може да бъде използвана при изграждането на скатни покриви и вентилируеми фасади. Покривите и стените, които са покрити с Difbar , могат да издържат на открито до 3 месеца.


VAPOBAR


vapobar Vapobar е пароконтролна мембрана, която контролира паропропускането и същевременно предпазва от проникване на вода отвън. Тя служи като преграда срещу изпаренията от подпокривните помещения, като по този начин предотвратява кондензацията по топлоизолацията и защитава покривната конструкция от влага и разяждане.Освобождаването на изпаренията се осъществава във вентилационното пространство.