Битумни мембрани General Membrane тип "АРР"

БИТУМНИ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ МЕМБРАНИ СЕРИЯ "APP"


bla
Битумните мембрани са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ rado centrix fake watches пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. Посочените характеристики влияят положително и директно върху устойчивостта на материала на стареене, а оттам и на по-голямата продължителност на живот на покривната система. Мембрани, притежаващи висока устойчивост на стареене и поддържащи големи температурни амплитуди,са подходящи за всякакъв тип географски райони, като тяхното приложение е особено подходящо за горещи климатични райони и за направа на топлоизолирани покривни системи. Битумният композит благодарение на неговата специфична формула е слабо чувствителен към стареене, причинено от UV-лъчи, и е пригоден за възможността да се ходи по мембраните по време на полагането им, както и при високи външни температури – изисквания към покрива, които дори от естетическа гледна точка трябва да бъдат перфектни.


Приложение и характеристики

  • Добра гъвкавост при ниски температури
  • Много добра топлоустойчивост
  • Устойчивост на стареене
  • Много добра устойчивост на UV лъчи
  • Лесен за работа

Sirrah APP 0°C


bla Битумните мембрани SIRRAH са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с пластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните SIRRAH P, е от нетъкан полиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки.


Приложение и характеристики

Зелена Червена Кафява микс Синя микс Синя
Цвят Цвят Цвят Цвят Цвят

Aries APP -5°C


bla Битумните мембрани ARIES са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните ARIES P, е от нетъканполиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки.


Приложение и характеристики

Зелена Червена Кафява микс Исп. червено
Сиво - черно
Цвят Цвят Цвят Цвят Цвят
Черно
ЦвятGemini APP -10°C


bla Битумните мембрани GEMINI са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните GEMINI P, е от нетъкан полиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки. Армировката на GEMINI FC е от нетъкан полиестер от дълги нишки, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки, което придава на мембраната още по-висока якост.


Приложение и характеристики

Червена Синя микс
Цвят ЦвятPhoenix Star APP -15°C


bla Битумните мембрани PHOENIX STAR са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. Битумният композит благодарение на неговата специфична формула е слабо чувствителен към стареене, причинено от UV-лъчи, и е пригоден за възможността да се ходи по мембраните по време на полагането им, както и при високи външни температури – изисквания към покрива, които дори от естетическа гледна точка трябва да бъдат перфектни. Мембраната притежава British Board of Agreement /BBA/ сертификат. Мембраната може да бъде използвана в еднослойна система.


Приложение и характеристики


Phoenix APP -20°C


bla Битумните мембрани PHOENIX са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. Битумният композит благодарение на неговата специфична формула е слабо чувствителен към стареене, причинено от UV-лъчи, и е пригоден за възможността да се ходи по мембраните по време на полагането им, както и при високи външни температури – изисквания към покрива, които дори от естетическа гледна точка трябва да бъдат перфектни. Мембраната може да бъде използвана в еднопластова система.


Приложение и характеристики


-5°C